Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم «روزگار» به آهنگسازی و نوازندگی مهدی امینی و با تمرکز بر ویژگی‌هایِ مهمِ گوشه «راک» در دستگاه ماهور منتشر شد.

 

آلبوم «روزگار» مجموعه‌ای است که براساس تکنوازی سه‌تار و به آهنگسازی و نوازندگیِ مهدی امینی تهیه و تولید شده است. 

امینی درباره این آلبوم می‌گوید: ایده شکل گیریِ این آلبوم از چند سال پیش در ذهنم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا دوست داشتم که سازهای دیگری هم در هنگام ضبط این اثر در کنارم باشند اما بنا به دلایلی  ترجیح دادم که تمام ‌آلبوم، تکنوازی سه‌تار باشد.

این آهنگساز درباره ویژگی‌های هنریِ این اثر تاکید می‌کند: در آلبوم «روزگار» شاهد نغماتی در دستگاه «ماهور» و مُد گردی‌هایی از گوشه «راک» در این دستگاه به آواز «بیات اصفهان» و گه‌گاه به دستگاه «همایون» هستیم. اما تمرکزِ اصلی روی دستگاه «ماهور» است.

وی ادامه می‌دهد: ایده ی اصلی این آلبوم، برگرفته شده از  گذر زمان است. بیشتر قطعه های این آلبوم حول محور گوشه‌ی «راک» می گردد و گریزهایی به دستگاه «همایون» و «بیات اصفهان» دارد. من حس تضاد بسیار زیبایی در این گوشه پیدا کردم و گوشه ی راک را محور اصلی کارم قراردادم زیرا تقابل احساسی متفاوت در دستگاهها برایم بسیار شگفت انگیز بود . این گوشه برای من تداعی گرِ روز و شب است و نام روزگار را به همین دلیل برای این آلبوم انتخاب کردم. 

امینی تاکید می‌کند: حس و حال دستگاه ماهور شاد و حماسی است. اما آواز بیات اصفهان یا دستگاه همایون کمی حس متفاوتی دارند و غمناک‌ترند. من این تضاد را دوست داشتم. گوشه راک در دستگاه ماهور را واسطه قرار دادم تا گردش ملودی بین این دستگاه‌ها شکل بگیرد.

مهدی امینی از پانزده سالگی یادگیری سه‌تار را شروع کرد. نخستین استادش زنده یاد علی بیانی بود. زنده‌یاد بیانی بر ردیف نوازی به شیوه قدما و سینه به سینه تاکید داشت. همین مسئله موجب شد که گوشِ شنیداریِ مهدی امینی برای یادگیری ردیف پرورش یابد.

امینی مدتی هم در مکتب خانه میرزا عبداله و نزد  شادروان استاد محمدرضا لطفی و برخی از شاگردانش به یادگیریِ سه‌تار پرداخت.

در ادامه هم به نزد استاد مسعود شعاری رفت و چند سالی از آموزه های ایشان برای تکمیل آموخته هایش بهره برد .

آلبوم روزگار هفت قطعه دارد که عبارتند از: بامدادان، سپهر، چکامه، هزار آوا، طلوع ستارگان، دیدار و روزگار.

 

آلبوم «روزگار» سال گذشته مراحل ضبطش آغاز شد و در سال جاری مراحل میکس و مسترینگ را پشت سر گذاشت. این آلبوم به دلیل اوضاع ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت دیجیتال منتشر شده است و هم اکنون از طریق سایت‌‌های معتبر در دسترس قرار دارد و قرار است در آینده نزدیک نسخه فیزیکیِ این آلبوم هم منتشر شود.
*******************************

صدور ۱۲۹ مجوز موسیقی در هفته نخست دی ماه  



حسین صفامنش

دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته نخست دی ماه مجوز ۱۲۱ تک آهنگ و هشت آلبوم را صادر کرد. 


پیام دهکردی

 

به گزارش روابط عمومی دفتر موسیقی، آلبوم های «یلدا» به آهنگسازی و خوانندگی «حسین صفامنش»، «کجایی» به آهنگسازی «بهنام کلاهبخش» و با صدای(دکلمه) «پیام دهکردی» و «تبرزین» با آهنگ و صدای(دکلمه) «مسعود میرزایی» از جمله آلبوم هایی هستند که در هفته نخست دی ماه مجوز انتشار گرفتند.

در میان مجوزهای صادره در بخش تک آهنگ نیز می توان به قطعه «پاییز» با صدای «گرشا رضایی» و «شهر ایثار» با صدای «مهدی دانا» و آهنگ «محمدرضا یزدان پناه» اشاره کرد. 

گزارش صدور مجوز هفتگی دفتر موسیقی هر هفته منتشر می شود. برای این آثار صرفا مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشار آن در اختیار مالک اثر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: راک روایت اصفهان آلبوم حسین صفامنش پیام دهکردی دفتر موسیقی مهدی امینی هفته نخست دی مهدی امینی سه تار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۹۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • یک ادعای جنجال درباره پدر مهران غفوریان + عکس
  • عیسی قلی پور درگذشت
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه